Omtale: Urban Cloudz konsentrater, del 2

This review is also available in English
På tide med del to av min omtale av Urban Cloudz konsentrater. Sommeren her har vært vel ... uhm ... ustabil så langt, så det har vært fint å få prøvd ut disse juicene de siste ukene. De to juicene i dagens omtale har begge gjort at jeg i alle fall har fått litt sommerfølelse, selv om det har regnet katter og hunder til tider.

Peachberry

Testet på: SQuape X[dream] (Single Clapton @ 0.44 ohms, 30-35 watts)

En blanding av fersken og bær som rett og slett lukter sommer. Det er sannsynligvis både jordbær og fersken i denne, som bildet antyder, og det vil ikke overraske meg om det er flere typer bær der også. Greia med denne er at jeg synes at de forskjellige smakene blander seg såpass at du får følelsen av at du damper ... vel, det navnet antyder faktisk: Fersken og bær. Ikke noen spesifikke bær ... bare bær. Så den lukter ikke bare sommer ... den smaker også sommer.

Twister Freezy

Testet på: Steamcrave Aromamizer V2 (Dual Clapton @ 0.2 ohms, 55-60 watts)

I min første Urban Cloudz omtale sa jeg at jeg gledet meg til å prøve Freezy-versjonen av Twister. Vel, for å være ærlig, er det ikke så veldig mye mer å si om denne juicen. Jeg anbefaler å gå tilbake til del 1, les den og legg til Koolada. Den smaker rett og slett som Twister med Koolada som gir en kjølig effekt. Så enkelt som det. Gjør det den bedre en orginalen? Vel, det er vel et spørsmål om personlige preferanser. Personlig synes jeg at denne versjonen er bedre :) Freezy-versjonen er enda mer en sommerdamp spør du meg. Fabelaktig heldagsdamp.

Tusen takk til Dag Einar hos dampevarer.no for å ha gjort denne omtalen mulig.

dampevarer.no
Om mine anmeldelser:
  • Alle mine anmeldelser reflekterer min ærlige og oppriktige mening selv om jeg i noen tilfeller har inngått samarbeid med selger.
  • Dette produktet ble gitt til meg vederlagsfritt for å gjøre en anmeldelse av produktet.
  • Denne anmeldelsen inneholder ikke såkallte affiliate-lenker.

1 comment :