Omtale: Urban Cloudz konsentrater, del 1

This review is also available in English
Det begynner å bli en stund siden jeg postet noe her ... igjen. Må bare beklage det. Har vært ganske så opptatt både på jobb med livet generelt. Det føles litt som at når jeg finner noe interessant å skrive om så rekker jeg ikke å gjøre det før det er gammelt nytt. Forhåpentligvis blir det litt mer tid til å skrive snart. Heldigvis har jeg noen gode venner som stadig sender ting til omtale. Omtaler er greie sånn, da jeg kan gjøre all research og testing på farten :) Så nå er det på tide med nok en omtale av konsentrater, denne gangen fra Urban Cloudz som er et britisk selskap basert i Bristol i følge deres hjemmeside. Jeg har fem av disse konsentratene, og jeg skal begynne med tre av dem i dag.

Slurpy

Testet på: SQuape X[dream] (Single Clapton @ 0.44 ohms, 30-35 watts)

Lukter av deilig bringebær og er ment å imitere blå bringebær slush, noe jeg synes den gjør det ganske så bra. De har brukt koolada for å gi den kalde følelsen av slush noe som gjør det til en virkelig frisk juice, selv om den er ganske søt. Den er en ganske sterk på smak også, søt på inpust med en kulde som gir den litt ekstra throat hit og så kommer bringebærene mer frem på utpust. Lett en juice jeg kan dampe hele dagen og for dager som denne når gradestokken endelig viser over 20 grader.


Lemon Cake

Testet på: Aromamizer V2 (Dual Claptons @ 0.21 ohms, 55-60 watts)

Navnet sier vel alt når det kommer til hva denne er ment å smake. Jeg har smakt noen sitron/lime pai/kake juicer og for å være ærlig jeg har likt nesten alle (om ikke alle) ganske godt. Så jeg forventet egentlig at denne skulle være god også, spesielt etter jeg luktet på den. Og det var den. Jeg synes egentlig de sitronkakene man får kjøpt i butikkene er ganske så gode og denne minner meg en del om dem, bare med mer sitron, noe som funker meget bra etter min mening. Frisker opp litt og gjør denne til nok en heldagsdamp fra Urban Cloudz.

Twister

Tested on: SQuape X[dream] (Single Clapton @ 0.44 ohms, 30-35 watts)

Skal etterligne iskremen med samme navn. Helt ærlig så var aldri disse typene mine favoritter når jeg vokste opp så jeg kan vel ikke si at jeg husker veldig presist hvordan de smaker men jeg er ganske sikker på at jeg har smakt dem. Jeg var liksom mer gla i vanilje og fløteis, og er forsåvidt det fortsatt. Uansett så lukter denne herlig fruktig. Ut fra illustrasjonenen antar jeg at det er jordbær i senter og lime/sitron og fløte vridd rundt. Og jeg vil vel si at det er det den både lukter og smaker også. Kanskje mest lime på innpust og mer av kremet jordbær på utpust. Virkelig frisk sommerdamp spør du meg. Det virkelig føles litt som man damper smeltet iskrem. Ser frem til å prøve Twister Freezy også.

Tusen takk til Dag Einar hos dampevarer.no for å ha gjort denne omtalen mulig.

dampevarer.no
Om mine anmeldelser:
  • Alle mine anmeldelser reflekterer min ærlige og oppriktige mening selv om jeg i noen tilfeller har inngått samarbeid med selger.
  • Dette produktet ble gitt til meg vederlagsfritt for å gjøre en anmeldelse av produktet.
  • Denne anmeldelsen inneholder ikke såkallte affiliate-lenker.

No comments :

Post a Comment