Omtale: Mount Baker Vapor konsentrater, Del 3

This review is also available in English

Jeg har drevet og luktet på de fem juicene i den siste delen av denne serien med omtaler av Mount Baker konsentrater i flere uker nå mens de har godgjort seg på et mørkt og mystisk sted. Noen av dem lukter helt fantastisk, så jeg mistenker at jeg kommer til å slite med å plukke ut noen favoritter denne gangen også.

Jungle juice

Testet på: Steamcrave Aromamizer Plus (Dual fused claptons @ 0.16 ohms, 100 watts)

Jungle juice er nok en frukt/mentol mix, akkurat som Thug Juice og Hawk Sauce, som allerede blant mine favoritter blandt disse konsentratene. Så det var egentlig ikke så veldig overraskende at jeg virkelig liker denne også. Denne gangen snakker vi tropiske frukter og mentol, og mentolen er litt sterkere skulle jeg mene. Det er en utmerket hele dagen damp for meg, frisk og fruktig, perfekt for sommerdagene jeg håper vil komme snart. Nydelig juice!

Strawbana

Testet på: Geekvape Ammit (Ni80/Kanthal Clapton @ 0.8 ohms, 30-35 watts)

Denne lukter helt fantastisk. Modne jordbær og bananer ... jeg mener det høres ganske så bra ut gjør det ikke? Og det smaker virkelig, virkelig godt også. Ganske søt som forventet, men de har klart å balansere det hele veldig bra. I flere bananjuicer jeg har prøvd synes jeg at banan har en tendens til å bli overveldende, og etter en stund smaker det bare banan, men sånn er det ikke her. Nok en meget god juice dette, også perfekt for lange sommerdager.

Rootbeer

Testet på: Geekvape Ammit (Ni80/Kanthal Clapton @ 0.8 ohms, 30-35 watts)

Når jeg lukta på denne tenkte jeg med en gang på Sarsaparilla fra Decadent Damp som jeg omtalte for en god stund siden. Jeg virkelig digget den juices og jeg virkelig digger denne også. Det har gått en god stund siden jeg smakte Sarsaparilla så jeg kan egentlig ikke sammenligne dem sånn direkte, men jeg tror nok de er ganske like på smak, og for å være ærlig så aner jeg egentlig ikke vet hvordan å beskrive den smaken. Jeg kan ikke si at jeg noen gang har smakt de drikkene de er ment å etterligne heller, men jeg er ganske sikker på at jeg ville digge dem også. Jeg vet ikke om de i det hele tatt er tilgjengelige her i Norge, jeg har i alle fall sett dem i noen butikker. Bare lukta av denne gjorde at jeg mistenkte at det ville bli en av mine favoritter ... og jeg tok ikke feil.

Caramel coffee

Testet på: Steamcrave Aromamizer Plus (Dual fused claptons @ 0.16 ohms, 100 watts)

Lukter himmelsk, spesielt på morran. Jeg var uheldig/klønete og sølte ut halvparten av mine 50ml i vasken da jeg skulle fylle over på en mindre flaske. Ganske skuffa egentlig, for jeg likte denne også ganske godt. Smaken påvirkes imidlertid veldig lett av andre smaker. Med det mener jeg at den bør nytes i følge med riktige smaker ... eller rett og slett ingenting, som når du våkner opp om morgenen og ingenting annet har truffet smaksløkene ennå. Damper du den rett etter å ha pussa tenna, med tyggis i munnen eller etter å ha dampet visse andre juicer så påvirker det smaken ganske mye, og ikke alltid til det bedre. Jeg har egentlig ikke gjort noe skikkelig testing for å finne gode kombinasjoner med denne juicen, men jeg er sikker på at de finnes ... og jeg kommer til å prøve det med en god cognac så snart jeg får litt mer av den. Hvis noen har noen andre forslag, legg igjen en kommentar. Alt i alt, vil jeg si dette er definitivt ikke en hele dagen damp for meg, ettersom den avhenger for mye av andre smaker du har i munnen til enhver tid. Men den kan være fantastisk hvis du nyter den sammen den med de riktige smakene. Så neste gang skal jeg gjøre noe mer testing og jeg kommer til å ha en dose stående til modning for spesielle anledninger.

Forestberry fusion

Testet på: Steamcrave Aromamizer V2 (Dual claptons @ 0.4 ohms, 70 watts)

Den siste juicen i denne omtaleserien er en bær/terte blanding med litt krem. Virkelig fin og velbalansert. Jeg får ganske mye kirsebær, spesielt på innpust, og de blir ledsaget av flere andre bær på utpust. Jeg kan egentlig ikke sette fingeren på nøyaktig hvilke bær de har brukt, men jeg antar det er litt blåbær i alle fall. Ganske søt juice, uten å smake kunstig i det hele tatt. En flott avslutning på denne omtaleserien vil jeg si.
Fra før av har jeg en topp tre liste over Mount Baker juice som består av Hawk Sauce, Thug Juice og Cinnamon roll. Etter å ha smakt de fem juicene i denne delen, er det nesten umulig å bare ha en topp tre. Så jeg gir rett og slett opp. Disse juice er bare altfor forskjellige. Akkurat nå, mens jeg sitter og skriver dette foretrekker litt Rootbeer, men når jeg går ut etterpå vil jeg nok ta frem litt Jungle juice ... og så i morra tidlig er jeg nok i humør for litt Caramel kaffe. I alle fall har jeg ingen problem å anbefale alle disse fem siste.

Tusen takk til Dag Einar hos dampevarer.no for å ha gjort denne omtalen mulig.

dampevarer.no
Om mine anmeldelser:
  • Alle mine anmeldelser reflekterer min ærlige og oppriktige mening selv om jeg i noen tilfeller har inngått samarbeid med selger.
  • Dette produktet ble gitt til meg vederlagsfritt for å gjøre en anmeldelse av produktet.
  • Denne anmeldelsen inneholder ikke såkallte affiliate-lenker.

No comments :

Post a Comment